Levering en betaling

1.         Levering

1.1 Bepalingen

De bepalingen omtrent de levering zijn opgenomen in de Algemene Verkoopsvoorwaarden.

1.2 Mogelijkheden

Om het u gemakkelijk te maken bieden wij een aantal mogelijkheden om uw bestelling vlot bij u thuis te krijgen.

1.2.1 Als standaard verzendingsdienst maken we gebruik van de diensten van Bpack

Het pakje wordt door de vervoerder van Bpack (vroeger Taxipost) persoonlijk overhandigd aan de bestemmeling (of in zijn afwezigheid aan een meerderjarig persoon gekend als deel uit makend van de familie). Indien de bestemmeling nochtans over een onthaal of een receptie beschikt, wordt de zending daar aangeboden en afgegeven (indien u bijvoorbeeld laat leveren op kantoor of bij een bedrijf).

Indien u niet thuis bent wanneer de postbode langskomt, dan zal hij een kaartje in uw brievenbus stoppen met de gegevens van het Bpack-depot waar uw pakje wordt bewaard. U kunt vervolgens het pakje binnen de 15 kalenderdagen (aanbiedingsdag niet inbegrepen) afhalen of U kunt Bpack contacteren en vragen dat het pakje:

1.2.2 U kunt ook kiezen om het pakket met Kiala te versturen.

Op de website van kiala https://www.kiala.be/benl  kunt u het Kialapunt zoeken waar u uw pakket wenst te laten leveren. Ga als volgt te werk:
 

      - Bij Stap 3 – Afleveradres kiest u voor “ik wil een nieuw adres aanmaken” en u vult de naam en het adres van het Kialapunt van uw keuze in.

Ofwel

- Duidt bij Stap 4 – Verzendmethode de mogelijkheid “vaste verzendkosten” aan en kopieer en plak het Kiala-adres van uw keuze in het kader “voeg eventueel een opmerking aan uw bestelling toe”. Dan zullen wij het nodige doen om uw pakket op deze bestemming te leveren.

 

1.2.3 U kunt het pakket ook zelf komen afhalen

Indien gewenst kunt u, na telefonische afspraak, uw bestelling komen afhalen.
Duidt onder Stap 4 – Verzendmethode, de mogelijkheid “Afhalen in de winkel” aan. Neem vervolgens telefonisch op per mail contact met ons op om een afspraak te maken.

 

1.2.4 Gratis thuislevering

Bestellingen vanaf 25,- euro worden gratis thuis geleverd voor klanten in 8750 Wingene en Zwevezele.
Duidt onder Stap 4 – Verzendmethode, de mogelijkheid “Afhalen in de winkel” aan. Voor alle duidelijkheid vemeld u in het kader “voeg eventueel een opmerking aan uw bestelling toe”
nogmaals het juiste leveringsadres binnen Wingene of Zwevezele + uw telefoonnummer + eventueel nuttige informatie. We doen ons best om het pakket binnen 2 à 5 dagen bij u thuis te leveren.

 

2.         Leveringskost

- In Belgie zijn de transportkosten vastgelegd op het zeer voordelige tarief van 5,95 € per bestelling. Gratis verzending vanaf 85 € !!
- Voor Nederland en Luxemburg zijn de transportkosten als volgt:


- Verzendingskosten andere landen 0 tot 30kg in euro

Oostenrijk

95,00

Ierland

70,00

Tsjechië

60,00

Italië

45,00

Denemarken

60,00

Polen

60,00

Frankrijk

25,00

Portugal

60,00

Duitsland

13,00

Spanje

65,00

Griekenland

65,00

Verenigd Koninkrijk

25,00

Hongarije

75,00

Zweden

55,00

 

 

 

 

 

3.         Betalingsvoorwaarden

Facturen zijn betaalbaar op rek. nr. IBAN BE23 7795 9959 1891 van The Online Business Company, Kapellestraat 30a, 8750 Wingene op de vervaldag, netto zonder korting, tenzij anders overeengekomen. Een laattijdige betaling geeft van rechtswege en zonder ingebrekestelling recht op een verhoging van het verschuldigd bedrag met een interest aan 10% en een schadebeding van 10% met een minimum van 25 euro.

Wij bieden 2 mogelijkheden aan:

3.1 U kunt online betalen via Multisafepay Fast Checkout. 

Tekstvak:  The Online Business Company heeft er voor gekozen om het betaalsysteem toe te vertrouwen aan Multisafepay, een gespecialiseerd bedrijf in 100% beveiligde online betalingen. U kunt betalen met Visa, Mastercard, Bancontact, Ideal of Maestro.

 

https://secure.ogone.com/images/Visa_std.gifhttps://secure.ogone.com/images/Eurocard_std.gifhttps://secure.ogone.com/images/BCMC_choice.gif http://www.topdieet.nl/wp-content/uploads/2012/12/ideal.jpg http://www.citibank.be/img/EverydayBanking/3Dsecure/CA_LogoMaestro.jpg

https://www.multisafepay.com/nl/Fast-Checkout-rekening/uw-online-fast-checkout-rekening.html

Na verwerking van de gegevens van uw kaart en aanvaarding van betaling krijgt u confirmatie van betaling online en via email.
 

3.2 U kunt online betalen via Paypal.

Tekstvak:
Paypal is de grootste betalingsprovider ter wereld. Indien u beschikt oven een paypal rekening kunt u de betaling uitvoeren via uw paypal rekening.

https://www.paypal.com/be/cgi-bin/marketingweb?cmd=_home-customer&nav=1

    

           

3.3 U kunt ook betalen via de klassieke bankoverschrijving.

Tekstvak:
Tijdens het bestelproces zult u de instructies aantreffen die u nodig heeft voor het uitvoeren van uw betaling per overschrijving. Deze  worden opnieuw gegeven bij de bevestiging van uw order via email. Wij zullen de bestelling verwerken na ontvangst van betaling. Bij een bankoverschrijving moet u rekenen op 2 dagen wachttijd voor we de betaling ontvangen en de bestelling kunnen verwerken.

 

 

 

Powered by Watts Webdesign